Blog

Premiere på DFFs nye webshop

Velkommen til DFFs nye webshop. Her kan du finde de nyeste frimærker fra Danmark og Sverige. Også frimærker som er udsolgte fra postvæsenet. Prisen er den pålydende pris og frimærkerne leveres portofrit. Der kan kun bestilles ved at betale med betalingskort. Du kan bruge Dankort, Visa, Visa Electro, Maestro og Mastercard. Vi er desværre nødt til at lægge det gebyr som betalingsformidleren – i dette tilfælde Nets/Teller – kræver for at formidle betalingen ovenpå. Det vil sige at alle ordrer tillægges 1.99%.

 

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>