Blog

Premiere på DFFs nye webshop

Velkommen til DFFs nye webshop. Her kan du finde de nyeste frimærker fra Danmark og Sverige. Også frimærker som er udsolgte fra postvæsenet. Prisen er den pålydende pris og frimærkerne leveres portofrit. Der kan kun bestilles ved at betale med betalingskort. Du kan bruge Dankort, Visa, Visa Electro, Maestro og Mastercard. Vi er desværre nødt til at lægge det gebyr som betalingsformidleren – i dette tilfælde Nets/Teller – kræver for at formidle betalingen ovenpå. Det vil sige at alle ordrer tillægges 1.99%.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>